“Wij waren eerst geen voorstander om het boekhoudprogramma te volgen wat Baskuul ons aanbood. Alles liep goed zoals het ging. Uiteindelijk hebben we toch de knoop doorgehakt en zijn we super tevreden over het programma en de mensen erachter.
Het spaart ons tijd en energie. Goed dat we zijn overgestapt.”

Ad en Willy van Veen
Van Veen Consultancy (V.V.C.)

“Heel fijne samenwerking en goede advisering. Heel prettige softwareprogramma’s via de cloud om mee te werken. Wij zijn dik tevreden.

Sandra Van de Winkel – Vishers
Glance & Vision

“Het is altijd een lastige keuze om te wijzigen van accountant/boekhouding. Wij hebben van deze keuze om over te stappen naar Baskuul echter geen minuut spijt gehad. De boekhouding is nu dusdanig ingericht dat onze werkzaamheden worden beperkt tot het inscannen en betalen van ontvangen facturen en tot het versturen van facturen via het systeem. Behalve de enorme tijdsbesparing worden we ook uitstekend ondersteund door de binnendienst van Baskuul. Daarnaast is het een eye-opener om realtime inzicht te hebben in de resultaten.

Albert Broekx
Broekx Makelaardij Hypotheken & Verzekeringen

“Meedenkers, aktiegericht, klantgericht (net een actie afgerond om kosten te verminderen, met als gevolg dat de facturen van Baskuul/Nubes 24/7 ook lager zijn geworden, ook zij spreken van een succesvolle operatie!).
Ook in lastigere periodes krijg je als ondernemer een steun in de rug.

Hendre Sprengers
RE-vision

“Na zeven jaar alles handmatig gedaan te hebben overgestapt op Yuki. Ik heb daar maar een woord voor: Fantastisch! Het scheelt ontzettend veel tijd, is inzichtelijk en de medewerkers denken met je mee om het zo optimaal mogelijk te maken. Top!

Natasja Beks
Efficere

 “Na jaren van snelstart frustratie eindelijk over op Yuki. Zeer overzichtelijk, duidelijk en met behulp van de helpdesk van Baskuul/Nubes. Een verheerlijking voor ons hoewel we nog steeds natuurlijk ook zelf iets moeten doen. Wij zijn zeer tevreden over Yuki en over Baskuul/Nubes.”

Marcel Greefhorst
VakantieXperts Reisbureau Eindhoven

“Heerlijk, dat Yuki. Geen fuzz, lekker overzichtelijk, geen rondslingerende bonnetjes. Als creatieveling is administratie ABSOLUUT niet mijn sterkste kant. Met Baskuul en Yuki is het zelfs voor mij een makkie. Ben helemaal happy!

Lara Rongen
Lara Rongen Communicatie en Organisatie

""
1
Jouw ervaring met Nubes 24/7
naamyour full name
bedrijfsnaamyour full name
Rateour support
inhoudmore details
0 /
Previous
Next